49-годишния Свилен Каневски, издъхнал на писта в Пампорово, е собственик

...
49-годишния Свилен Каневски, издъхнал на писта в Пампорово, е собственик
Коментари Харесай

Фабрикант е починалият скиор в Пампорово

49-годишния Свилен Каневски, умрял на писта в Пампорово, е притежател на фабрика в Пловдив. Каневски е в бизнеса с трикотажни произведения от 1991 година Продава облекла под марката " STYLER " в страната и чужбина. Работодател е на 50 души. Поклонението му ще е на следващия ден на централните гробища в Пловдив.

Каневски се свлякъл на пистата и очевидци подали сигнал на тел. 112 за това, че на зелената ски писта " Снежанка- 6 " има човек, на който му прилошало и паднал. Свилен Каневски пада на равното, съвсем най-после на пистата покрай ски-център " Студенец " без да има конфликт с различен скиори или някакво друго затруднение.

Оказана му е помощ на място, само че все пак е умрял. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Няма данни за насилствена гибел, оповестиха от полицията. Най-вероятно мъжът е умрял от солиден инфаркт. Във съдбовния час на пистата отишъл да се спусне самичък, до момента в който приятелите и брачната половинка му били на ски център " Студенец ", обясниха осведомени със случая. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР