49-годишната жена е била прегазена два пъти на метри от

...
49-годишната жена е била прегазена два пъти на метри от
Коментари Харесай

Близки на прегазената от наркоман в Самоков: Органите ѝ са премачкани, може да се наложи да се дари кръв

49-годишната жена е била прегазена два пъти на метри от полицията в Самоков. Недялка Джикова е настанена в столичната "Света Анна " с заплаха за живота. Инцидентът става пред очите на доста хора.

„ В тежко положение е. С заплаха за живота. Всички меки органи са ѝ премачкани. Може да се наложи даряване на кръв “, описа дъщерята на потърпевшата пред БТВ.

Друсан 24-годишен самоковец с джип опустоши жена и избяга

„ Блъснал я е един път, след което е върнал и е минал през нея още веднъж. За да го направиш, не би трябвало да си съответен “, споделя друга близка на дамата.

„ Тя е била на работа и въпросният господин, друсан до козирката, тръгнал да паркира или не знам. Не е бил в положение да приказва, толкоз е бил надрусан. Дано Господ да е с нея “, показа зетят на Недялка – Румен Иванов.



Кадър: БТВ

24-годишният водач преди няколко дни се е върнал от Холандия. Той е бил използвал кокаин и амфетамини. Познат е на полицията по линия на обири и опиати.

Припомняме, че случаят е станал към 10:30 ч. през днешния ден на платената зона за паркиране в Самоков, пред аптека на ул. „ Васил Захариев “ в града. До конфликта се стигнало, откакто лидерът направил маневра с джипа си. След това бяга от мястото на престъплението, само че по-късно бива открит от полицейските чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР