49-годишен мъж е задържан за стрелба с газов пистолет и

...
49-годишен мъж е задържан за стрелба с газов пистолет и
Коментари Харесай

Закопчаха мъж, нападнал охранител в заведение

49-годишен мъж е арестуван за пукотевица с газов револвер и нахлуване на охранител в заведение. Това оповестиха от ОДМВР - Велико Търново.

Бързо произвеждане за безчинство е стартирано в полицейското ръководство в регионалния град. В събота в 04.48 часа в ръководството е получен сигнал за скандал, зародил сред двама мъже в региона на стадиона във Велико Търново. Изпратеният на адреса полицейски екип е открил двама мъже – чиновник в частна охранителна компания на 21 и 49-годишен мъж и двамата от остарялата столица.

От извършената сказка с тях е изяснено, че по-възрастният, обиден е създал изстрел с газов револвер и опитал да удари с тръба и железен бокс охранителя, за това, че го извел в очевидно нетрезво положение от заведение. Униформеният чиновник е съумял да се отбрани. Агресивният мъж е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е формирано бързо произвеждане.

Бързо произвеждане за безчинство е формирано и в Районно ръководство – Свищов. В събота в ръководството е бил получен сигнал за нарушение на обедната тишина. На адреса в крайдунавския град е изпратен полицейски екип, който е открил в жилището 19-годишен юноша.

В хода на инспекцията той е отправял закани и закани към униформените, отказал е да извърши полицейските им разпоредби и блъснал единия в региона на крайници, а другия в региона на ръката. Младежът е бил арестуван и отведен в полицейското ръководство. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР