49-годишен старши сержант с доказано заболяване от коронавирус днес, 30

...
49-годишен старши сержант с доказано заболяване от коронавирус днес, 30
Коментари Харесай

Сержант от Българската армия е приет в болница със заразяване от COVID-19

49-годишен старши сержант с доказано заболяване от коронавирус днес, 30 март, е приет за лечение в болница ``Пълмед`` в Пловдив. Това съобщиха от Министерството на отбраната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3264
Военнослужещият е от военно формирование 44 220 – Пловдив. От 17 март той е в домашен отпуск, който прекарва в град Карлово, където живее. По време на отпуска военнослужещият е бил в контакт със свой близък, завърнал се от Англия.

От 23 март старши сержантът е с висока температура и кашлица. На 28 март военнослужещият е приет в МБАЛ-Карлово, а от днес е настанен в болница ``Пълмед`` в Пловдив, където е интубиран. Старши сержантът е с придружаващо заболяване - диабет.

От 17 март военнослужещият не е бил в контакт със свои колеги от военното формирование.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3264  И Шумен разгласи 5000 лева за вървене по парковете И Шумен разгласи 5000 лева за вървене по парковете  Учен: Мерките против вируса в Италия не дават резултат, нужна е смяна в тактиката Учен: Мерките против вируса в Италия не дават резултат, нужна е смяна в тактиката  МВФ приема за сигурна дълбока криза в Европа през 2020 година поради ковид МВФ приема за сигурна дълбока криза в Европа през 2020 година поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР