487 полицаи ще бъдат командировани от 1 юни до 20

...
487 полицаи ще бъдат командировани от 1 юни до 20
Коментари Харесай

Армия от полицаи тръгва към Слънчев бряг!!

487 служители на реда ще бъдат командировани от 1 юни до 20 септември в Районното ръководство в Несебър, на чиято територия попада и курортът Слънчев бряг. Освен това ще има и взаимни екипи с служители на реда от Чехия, Полша и Румъния, изясни Министерство на вътрешните работи шефът Валентин Радев по време на парламентарния надзор.
Според него непознатите служители на реда, които оказват помощ за превъзмогването на езиковата преграда, карат непознатите туристи да се усещат по-спокойни, до момента в който са на отмора у нас. Те обаче ще бъдат на командировка в България единствено през юли и август, когато е най-активният летен туристически сезон.
В Слънчев бряг местата с най-голяма централизация на закононарушения ще са обезпечени със засилено полицейско наличие, написа dnes.bg. В курорта ще има освен автопатрули, само че и служители на реда на колела и мотори, както и цивилни. Отделно за сигурността в курорта има построено видеонаблюдение, като камерите дебнат непрестанно на основни места.
Радев отсече, че през лятото в Слънчев бряг ще има и взаимни интервенции на полицията с данъчните, митничарите, здравните управляващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР