48-годишният Дейвид Джефърс пиел с момиче в хотел в град

...
48-годишният Дейвид Джефърс пиел с момиче в хотел в град
Коментари Харесай

Шок и ужас: Перверзник вкара цев на пушка във влагалището на момиче по време на секс и дръпна спусъка

48-годишният Дейвид Джефърс пиел с момиче в хотел в град Овъртън, Тенеси, когато в главата му се появила извънредно необикновена концепция. Човекът решил да разнообрази половия си живот и да употребява оръжие по време на сексуален акт, само че всичко се обърка, оповестява в. " Метро ".

Той вкарал дулото на пушка във влагалището на момичето, само че създал изстрел. От боязън Дейвид избяга от стаята, купил билет за идващия трен и даже премахнал своите расти, с цел да промени външния си тип. Но даже и тук той се провалил. Полицията скоро съумяла да го хване. По време на разпита мъжът уверил, че сексът с оръжие бил по взаимно единодушие.

По думи на Дейвид той се срещнал с момичето посредством уебсайт за запознанства. В стаята те дружно решили да употребяват зареден револвер по време на половия акт, само че никой не очаквал да се създаде изстрел. В резултат на това на жертвата й е оставена ужасяваща контузия, а Дейвид е наказан на 10 години затвор.

При неведнъж чуване обаче съдията редуцира периода на обвинения до осем години и половина, вярвайки, че това в действителност е било повреда. Дейвид не е имал предходни присъди, а пушката, от която е изработен изстрелът, е антикварна.

Превод: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР