48-годишна майка на две деца се нуждае от средства, за

...
48-годишна майка на две деца се нуждае от средства, за
Коментари Харесай

Майка на две деца се нужда от помощ

48-годишна майка на две деца се нуждае от средства, с цел да продължи лекуването си в Турция. Точно преди година Мария Панова от Варна чува страшната диагноза рак на маточната шийка в напреднал етап. Историята ви разказахме в bTV Новините.

Необходими са 40 000 евро, които са непостижими за фамилията

След като в България ѝ оферират само палиативни грижи, тя се насочва към Турция, където минава няколко курса химиотерапия, а след това ѝ е осъществена и интервенция.

Близо три месеца след интервенцията обаче здравето на Мария внезапно се утежнява и броени дни преди бала на сина си, тя още веднъж чува неприятната вест, че туморът се е завърнал.

Лекарите откриват разсейки в белия дроб и в таза. Единственото решения е започване на нова химиотерапия, като сумата за нея е непостижима за Мария и фамилията ѝ. Благодарение на другари, родственици и донори тя към този момент е вложила над 150 000 лв., а в този момент са нужни нови 50 000 лв..

Мария се обръща с голяма молба на всеки, който може да й помогне в тежката битка. Сумата би трябвало да бъде събрана до 20 юни, когато тя би трябвало да се върне в Турция, с цел да продължи лекуването си. 

Всеки, който желае да помогне на Мария Панова, може да го направи:

IBAN: BG13STSA93000029248751 - в лв.

BIC: STSABGSF

Титуляр: Мария Матева Панова

+359897885275 - на този телефон, персоналният на Мария, може да дарите по Revolut

PayPal: по имейл: [email protected]

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР