48-годишен мъж от Девня е арестуван след като набил жената,

...
48-годишен мъж от Девня е арестуван след като набил жената,
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, пребил жена си в Девня

48-годишен мъж от Девня е задържан откакто набил дамата, с която живее, а също така отправил към нея закани за ликвидиране. Х.М. е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 144, ал.3, т.1 и т.3 по отношение на ал.1 от Наказателен кодекс и за закононарушение по член 131, ал.1, т. 5а, по отношение на член 130, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Деянието е осъществено в ранните часове на 5 февруари. След зародил скандал сред мъжа и дамата, той почнал да я удря по тялото. Нанесъл й побой, в следствие от който потърпевшата получила пострадвания по цялото тяло. Освен това Х.М. я душил, заплашвайки я, че ще я убие. Преди да спре, взел и телефона на дамата, с цел да не може тя да сигнализирана за случилото се. Малко откакто обвиненият задремал, потърпевшата потърсила своя съседка и я помолила за помощ.

Незабавно след получения сигнал на ЕЕН 112 е формирано досъдебно произвеждане. Х.М. е притеглен към наказателна отговорност и арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор. От през днешния ден мъжът е арестуван под стража.

Определението на съда предстои на въззивна инспекция от Окръжния съд във Варна, съобщи морето.нет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР