48-годишен мъж и 54-годишна жена отиват на съд за съхранение

...
48-годишен мъж и 54-годишна жена отиват на съд за съхранение
Коментари Харесай

Мъж и жена отиват на съд, хванаха ги с 18 700 банкноти-менте по 100 долара |

48-годишен мъж и 54-годишна жена отиват на съд за предпазване и произвеждане на подправени долари и евро. 

Софийска градска прокуратура е внесла в Софийски градски съд обвинетелни актове против И.Н. и Д.А., следва разпоредително съвещание по делото. 

За осъществяване на активност по правене на парите менте двамата се снабдили с голям брой предмети, материали и оръдия, които съхранявали в населяваните от тях жилища, както и на работното място на обвинения И. Н. в гр. София. 

Чрез машина за топъл щемпел, закупена през 2020 година, обвинената Д. А. неведнъж правила орелефяване на голям брой банкноти от по 100 щатски $, които обвиненият И. Н. донесъл в дома ѝ, с което същите придобили приключена форма. 

До 15 март на разнообразни места в София обвинените криели на разнообразни места в столицата 18 171 броя банкноти с номинална стойност на всяка 100 щатски $, както и отпечатани на офсет заготовки за направа на ментетата с номинал 100 щ.д. в друга степен на комплектност, заготовки за банкноти с номинал 100 евро, материали от предпечатна подготовка, печатни форми, печатни форми за висок щемпел, лепила и други материали, механически средства в това число преса за термопечат. 

На Д. А. е повдигнато обвиняване и за това, че е изготвила подправените банкноти. 

И двамата обвинени са български жители, със приблизително обучение, неосъждани, прецизират от СГП. И. Н. е с мярка за неотклонение задържане под стража, а обвинената Д. А. е с мярка за неотклонение подписка. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР