48-годишен мъж е задържан, след като направил опит да подкупи

...
48-годишен мъж е задържан, след като направил опит да подкупи
Коментари Харесай

Закопчаха мъж, превозвал мигранти и опитал да подкупи полицаи

48-годишен мъж е арестуван, откакто направил опит да подкупи служители на реда. Деянието е осъществено в сектора край Цалапица на автомагистрала " Тракия ".

С парите той се опитал да спре инспекция на автомобила, в който превозвал мигранти.

Мъжът е с повдигнато обвиняване и за това, че незаконно е подкрепил трима жители на Сирия да обитават и да минават нелегално през страната. На 21 ноември, на автомагистрала, полицейски чиновници спрели за инспекция автомобил.

Те поискали документите му, при което лидерът излязъл от автомобила, с цел да им ги даде. Мъжът сложил документите на багажника на полицейската кола и сред тях поставил 400 лв., с цел да не му бъде осъществена инспекция.

Служителите на Министерство на вътрешните работи не взели парите и неотложно уведомили дежурния проверяващ служител на реда. Той е бил арестуван. При осъществена инспекция в багажното поделение на колата са били открити трима чужденци без документи за идентичност.
Установено е, че те са жители на Сирия - двама от тях младежи на 16 година и момче на 12 година Пътували в посока към София. Настанени са в Миграционен център. Обвиняемият е арестуван за 72 часа.

Наказанието, планувано от закона по първото повдигнато обвиняване по отношение на причинителя, е до 10 година отнемане от независимост и санкция до 15 000 лв., а по второто - отнемане от независимост от 1 до 6 година и санкция от 5 000 до 20 000 лв..

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР