48-годишен лекар и младата му любовница изчезнаха с парите на

...
48-годишен лекар и младата му любовница изчезнаха с парите на
Коментари Харесай

Лекар задигна 400 000 паунда от болница, избяга с любовницата си на остров! Година по-късно историята завърши с два трупа

48-годишен доктор и младата му държанка изчезнаха с парите на английските данъкоплатци, предопределени за заплати и пенсии на чиновниците от болничното заведение в Съсекс. Година след закононарушението двамата са открити мъртви в Кабо Верде.

По данни на следствието, доктор Титус Брадли е прострелял 28-годишната си възлюбена Наоми, след което е поставил завършек на живота си в хотелската си стая, оповестява The Sun.
 Фото © Mirror

Двойката се записала в хотела два дни преди нещастието. По думите на личния състав, в деня на кървавата покруса Титус се държал както нормално. Заедно с Наоми излязъл на разходка, а вечерта се прибрали в стаята си. Труповете им били разкрили в банята, а до тях било и кучето им. Няколко минути по-късно чухме изстрели”, споделя мениджърът на хотела.
 Фото © Mirror
" Единственото по-различно бе, че в този ден се скараха грубо. Бяха в стаята си, само че ние чувахме крясъците и блъскането на порти. Когато слязоха в ресторанта, отново започнаха да се карат, а дамата съобщи, че мъжът я блъснал.
Малко по-късно чухме изстрели”, споделя мениджърът на хотела.

 Фото © Mirror
През 2012 година доктор Титус Брадли се развежда със брачната половинка си, от която има 12-годишен наследник. С Наоми се среща в лондонски клуб, където тя работела като пиар. В същото време почнали и проблемите на доктора в болничното заведение. Персоналът почнал да понижава фрапантно, а пациентите почнали да търсят помощ в други здравни заведения.



Колегите на Брадли почнали да го упрекват в погрешно ръководство. Проблемите предиздвикали доктор Титус да избере по-лесен път.

 Фото © Mirror
Мъжът отмъкнал 400 000 паунда, отделени за заплати и пенсии на чиновниците и за осъществяване на интервенции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР