48-годишен бургазлия е изчезнал на път за Лондон, след като

...
48-годишен бургазлия е изчезнал на път за Лондон, след като
Коментари Харесай

Българин изчезна на Острова

48-годишен бургазлия е липсващ на път за Лондон, откакто кацнал на летище Лутън в събота, 12 май, заяви "24 часа ". Близки на Христо Кънчев Ангелов сигнализират за изгубването му в обществените мрежи и молят за помощ българи, които живеят в Лондон. Постът във Фейсбук е на сина му Ростислав Ангелов, който учи в Англия.

Баща му е работел на Острова, прибрал се е при брачната половинка си в България за няколко дни и на 12 май още веднъж е поел към Англия. От летище Лутън обаче следите му се губят. До през вчерашния ден телефонът му давал свободно, само че от през днешния ден към този момент бил изключен, описват близки до фамилията.

"Той е пътувал със собствен другар. Когато са кацнали, двамата се разделили, а последните думи на Христо са били, че бърза да хване рейса ", показа позната на фамилията.

Синът на Христо Ангелов към този момент е уведомил българското посолство, управляващите в Лондон, както и външно министерство. "В момента близки звънят по лечебни заведения - в случай че вероятно е претърпял някакъв случай и е признат за лекуване ", добавя близката до фамилията бургазлийка.
Снимка Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР