48 екипажа ще застанат на старт и ще се борят

...
48 екипажа ще застанат на старт и ще се борят
Коментари Харесай

48 екипажа на старта в 36-то издание на рали Сливен“



48 екипажа ще застанат на старт и ще се борят за успеха в 36-то издание на рали Сливен, втори кръг от националния ни шампионат и четвърти от Балканския трофей на ФИА, което ще се организира от петък до неделя.

" Трета поредна година има смяна на трасето за многообразие и състезателите да не наизустяват правите. Според нас това е извънредно сполучливо и се приема добре от състезатели и аудитория. През тази година заложихме на три скоростни прави в събота, което е същината на надпреварата със 140 км. “, съобщи Атанас Чанев - управител на ралито.

Въпреки, че попада в стартовия лист конкуренцията ще пропусне двукратна европейска шампионка в ралито при дамите Екатерина Стратиева.

„ Приятно сюрпризиран съм от напъните на уредниците на ралито. От дълги години чакахме мощно интернационално наличие и се задоволявахме на един, двама или трима, а в този момент в стартовия лист има 11 народи. Това се дължи най-много на младия екип на ралито. Те са хора, които с необятен обсег съумяха да върнат положителното име на ралито. Очаквам оспорвано, мощно и забавно съревнование. Пожелавам триумф на всички участници в него ", добави Владимир Илиев – президент на БФАС.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР