47-то НС се учредява в края на една година, която

...
47-то НС се учредява в края на една година, която
Коментари Харесай

ДПС ще възстановява нормалността, но иска отговори от ЦИК за изборите

47-то Народно събрание се учредява в края на една година, която ще запомним в рецесии и избори, а следващите избори предизвикваха и задълбочаваха рецесиите, и в случай че нещо отличава този парламент е безусловната отговорност, с която сме натоварени - да прекъснем поредицата от предварителни избори и да стартираме да решаваме рецесиите, всички гласоподаватели желаят тъкмо това. Това съобщи от трибуната на Народно събрание Мустафа Карадайъ, водач на Движение за права и свободи.

По думите му гласоподавателите посочили, че не желаят да гласоподават за политици и партии, не дали властта на нито една партия, само че и задължили да се търсят способи за решение на рецесията. Възстановяване на разговора и с цел да не бъдем неверно разбрани, споделяме, че ще има ръководещи и съпротива в този парламент, а ПГ на Движение за права и свободи ще работи за възобновяване на нормалността в политиката.

Мустафа Карадайъ направи разбор на изборния развой и извършените три парламентарни избора, даде образец, че Движение за права и свободи желали машинно преброяване на хартиените бюлетини и не пропусна да нападне служебния министър Бойко Рашков. Натискът и репресията от вътрешния длъжностен министър минаха всевъзможни граници, под лозунга " битка с купения избор " бяха осъществени закононарушения против правата на българските жители, противозаконни арести, заплашване на деятели на партията, изброи водачът на Движение за права и свободи.

Поведението на полицията може да стане безотговорно, сигнализира Движение за права и свободи. В изборния ден влязоха служители на реда, а това е категорично неразрешено в закона, нарушени са правила, законът е погазен, възмути се още веднъж Карадайъ. Той нападна и РИК, и ЦИК, че са мълчали. Разполагаме с доказателства, че ЦИК не е отчела всички действителни гласове и комисията дължи отговор. Движение за права и свободи няма да остави нито един случай неизпитан и във всеки случай, в който има нарушаване или закононарушение - би трябвало наказване, сподели още Мустафа Карадайъ. Той съпостави годината с " " мракобесните времена отпреди 89 година " Всеки да понесе своята отговорност, полицейщината ерозира държавността и демокрацията и не може да има никакви оправдания, безапелационни са от Движение за права и свободи.

Исканията са да се възвърне разговорът сред политическите субекти и институциите, когато се приказва за господство на закона, да се съблюдава прецизно Конституцията и законите на страната. Страната е в невиждана обстановка от рецесии, изискват се напъните на цялата нация и всички запаси и благоприятни условия, по тази причина би трябвало да стартира да се взема решение със съставянето на постоянен кабинет, сподели още Карадайъ.

Той установи " със страдание ", че България съдбовно закъснява със своя План за възобновяване и резистентност спрямо други страни, за оперативните стратегии не се приказва, а бюджетът 2022 година се отсрочва във времето. " Скоро ще осмислим думата " беднотия " - растящи цени на ток, парно. България губи борбата с пандемията заради безотговорното отношение - страната загуби повече хора, в сравнение с в Първата международна война ", изреди той.

Движение за права и свободи желае по ограниченията против коронавирус рецесията и за тях да няма ръководещи и съпротива, да има проект, който да се следва. Накрая от името на партията Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пожела здраве, самообладание и мъдрост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР