47-ото Народно събрание вече е в историята. Въпреки че президентът

...
47-ото Народно събрание вече е в историята. Въпреки че президентът
Коментари Харесай

Депутатите се сбогуваха

47-ото Народно заседание към този момент е в историята. Въпреки че президентът Румен Радев към момента не е издал декрет за разпускането му и назначението на длъжностен кабинет след несполучливите договаряния за нов кабинет в границите на този състав, депутатите се сбогуваха. По правилника им те по този начин или другояче от през днешния ден излизат във почивка.

Ред обещания и уверения, че идващия парламент ще е по-ефективен от този заявиха от трибуната всички ръководители на групите.

А последният ден на националните избраници не мина без гаф. Мобилният телефон на ген. Атанас Атанасов звънна по време на съвещанието и с това провокира плевел смях в залата.

Докато седеше на мястото си на президиума, зам.-председателят на Народното събрание получи позвъняване. Това схванаха всички, тъй като в залата се разнесе бодра мелодия на военна тръба, която мина в церемониален марш. „ Всички ли са в бойна подготвеност?”, пошегува се водещия съвещанието Мирослав Иванов от Политическа партия.

Ген. Атанасов обаче подцени закачката и просто се наведе към бюрото, за си организира разтовора. „ Да, кажи!”, сподели ген. Атанасов на събеседника си от другата страна на връзката, което към този момент провокира всеобщ смях измежду депутатите, за какво репликата се чу отчетливо по озвучителната уредба.

Накрая Мирослав Иванов би последния звънец и разпусна сътрудниците си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР