47% от софиянци са ваксинирани. 50% от имунизираните срещу коронавируса

...
47% от софиянци са ваксинирани. 50% от имунизираните срещу коронавируса
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: 47% от софиянци са ваксинирани. 68% от интензивните легла в София са заети

47% от софиянци са имунизирани. 50% от ваксинираните против ковид за вчерашния ден в страната са от столицата. Това съобщи пред Българска национална телевизия проф. , съветник по имунизационния развой към Столична община.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30122
" Има 4 степени на ограничения по отношение на заболеваемостта. В София, поради нарастването на броя на заетите интензивни кревати, има ограничаващи ограничения. 68% от потенциала на интензивните кревати в София е ангажиран ", сподели още той. 

" От 227 инфектирани с " Омикрон " единствено 7 души са в болница. Това е хубаво ", означи проф. Кантарджиев. 

" В столицата проблемите са повече поради скупчването на популацията ", коментира консултантът по имунизационния развой към Столична община.

Хора, които нямат нито една ваксина и не са били в контакт с вируса, са с висока заплаха от хоспитализация.

Проф. предвижда, че случаите ще се подвигат, а всичко зависи от персоналната ни отговорност - да се заобикалят места с доста хора, на същите да се носят маски, а в случай че се усещаме заболели да не вървим на работа. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30122  Кирилов: 9 сигнала имаме за настъпила гибел след имунизация против ковид, само че при нито един от тях не е открита връзка Кирилов: 9 сигнала имаме за настъпила гибел след имунизация против ковид, само че при нито един от тях не е открита връзка  Китай с 57 новозаразени с Коронавирус Китай с 57 новозаразени с Коронавирус  Индия с 306 064 нови случая на заразяване с ковид Индия с 306 064 нови случая на заразяване с коронавирус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР