47-годишната Шери Симънс е открила непознато същество на брега в

...
47-годишната Шери Симънс е открила непознато същество на брега в
Коментари Харесай

Откриха мистериозно морско чудовище без очи, учените са в ступор!

47-годишната Шери Симънс е разкрила непознато създание на брега в Куинсланд, Австралия, когато излязла да се разхожда дружно с френския си булдог. Отначало дамата помислила, че странната находка е дребна част от вкаменено дърво, само че когато тя погледнала по-отблизо, тя осъзнала, че това е нещо напълно друго, оповестява " Дейли Стар ", представен от Блиц.

" Когато се приближих, аз разбрах, че това е някакво създание. Ударих го с пръчка и почувствах, че е меко на пипане. То имаше дребна перка, само че нямаше очи. Изглеждаше доста тежко ", споделя Шери пред изданието.



Австралийката предположила, че това може да е морска крава. Обаче, учените от Департамента по околна среда на Куинсланд не са съгласни с тази концепция. Те допускат, че находката може да се окаже черен дроб на акула, само че това не е несъмнено.



" Мъртвото животно явно е морски бозайник. Но заради разграждането и рестриктивните мерки на дребната налична информация е мъчно да се дефинира какъв тип е тъкмо. Полицаите претърсиха плажа и не откриха мъртвец на акула, който допустимо е да е бил повлечен от прилива ", обявиха учените.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР