47-годишната холивудска актриса Анджелина Джоли спечели делото срещу бившия си

...
47-годишната холивудска актриса Анджелина Джоли спечели делото срещу бившия си
Коментари Харесай

Анджелина Джоли спечели съдебно дело срещу Брад Пит

47-годишната холивудска актриса Анджелина Джоли завоюва делото против някогашния си брачен партньор, американския артист Брад Пит.

Конфликтът сред някогашните съпрузи трябваше да позволи въпроса по отношение на взаимната винарна Chateau Miraval във Франция. През зимата на 2022 година 58-годишният артист заведе дело против някогашната си брачна половинка, тъй като тя продаде каузи си на съветския олигарх Юрий Шефлер, без да предизвести Пит.

На последното правосъдно съвещание юристите на Анджелина Джоли желаеха някогашният й брачен партньор да даде документи, доказващи незаконността на продажбата на част от винарната. Представители на Брад Пит желаеха съдът да отхвърли настояването на актрисата за документи, само че съдът в Лос Анджелис призна, че Пит и неговите съдружници по този въпрос би трябвало да дават нужните документи на противоположната страна.

Инсайдери на изданието споделят, че по този метод Брад Пит е изгубил, некадърен да се оправи с гнева след развода и кавгите с някогашната си брачна половинка.

Miraval Chateau е закупен от Брад Пит и Анджелина Джоли през 2008 година Територията на замъка в южната част на Франция включва и винарна, в която съгласно Брад Пит той е вложил доста повече старания и средства.

Сега Джоли ще води нови каузи за настойничество над шестте си деца, три от които са осиновени. След като се разведоха публично през 2019 година, холивудската двойка към момента не е уредила въпроса за бъдещето на децата си. По време на процеса те остават с Анджелина и рядко се виждат с Брад Пит, по тази причина той счита, че някогашната му обичана съзнателно бави процеса, с цел да свикнат децата още повече с нея.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР