47-годишната Джина Стюард от Австралия стана известна, след като зае

...
47-годишната Джина Стюард от Австралия стана известна, след като зае
Коментари Харесай

"Най-секси бабата" с 6-ти размер: "Гръдните импланти ме убиват!"

47-годишната Джина Стюард от Австралия стана известна, откакто зае 12-то място в влиятелния конкурс Miss Maxim, побеждавайки доста по-млади участнички.



Джина има четири деца и една внучка, само че това не й пречи да претендира за купата най-секси баба в света. Тя обаче споделя, че животът й се трансформирал в призрачен сън.


По думите на Джина, тя прибегнала до услугите на еластичен хирург един път преди 10 години. Направила си гърди шести размер, за което платила 7 000 $. И в този момент надълбоко съжалява за това. Заради гръдните импланти почнали проблеми със здравето: гадене, хронична отмалялост, пристъпи на суматоха и загуба на коса.



" Тези токсични пластмасови торбички в гърдите ми ме тровят, в никакъв случай не съм бил толкоз болна преди, само че през последната година имах грип шест пъти, усещам се като че ли загивам всеки ден, " споделя Джина.

Освен това, дамата научила, че такива импланти могат да причинят рак. Тази информация е доказана от Австралийската администрация по медикаментите. И в този момент Джина се опасява да не се разболее. Тя се причисли към групата във Фейсбук, която е отдадена на този проблем. И деликатно следи диетата си и не използва храна и вода от пластмасови съдове.



" Много скърбя, че усилих гърдите си, можех да прекарам последните 10 години от живота си здрава, вместо да се усещам зле от самото начало, " споделя тя.

" Аз не знам по какъв начин да отвръщам на това, че ще се събудя още веднъж с дребни гърди... Но те (имплантите) убиват хора, към този момент не се вълнувам от огромни цици, просто желая да бъда здрава. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР