47-годишната американска актриса Анджелина Джоли показа перфектната лятна рокля на

...
47-годишната американска актриса Анджелина Джоли показа перфектната лятна рокля на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли показа перфектната лятна рокля СНИМКА

47-годишната американска актриса Анджелина Джоли сподели съвършената лятна рокля на 2023 година За това пише Daily Mail.

Многодетна майка излезе на майска разходка в Ню Йорк. За задачата тя е избрала плисирана кремава макси рокля, която звездата от екрана е комбинирала с текстурирано ленено сако в звук с главния тоалет.

Бившата брачна половинка на Брад Пит е взела със себе си лека и комфортна дамска чанта. Тя е пуснала косата си и е заложила на най-малък грим, демонстрирайки естествената си хубост.

Анджелина Джоли е обута в бели сандали, които съвършено допълват визията на холивудската актриса. Сандалите на актрисата костват 790 паунда, отбелязва Daily Mail.
   View this post on Instagram

Анджелина Джоли в Ню Йорк

Джоли, която посети Украйна през май 2022 година, е допълнила ежедневната си визия със слънчеви очила във винтидж жанр.

Американската актриса неотдавна заяви, че създава своя фешън къща, която кръщава Atelier Jolie.

Джоли споделя, че дългогодишното съдействие с шивачи и майстори на бижута я е предиздвикало да отвори лична марка облекла и аксесоари. Според телевизионната звезда, клиентите независимо ще създават дизайни на тоалети, а креативният екип ще осъществя техните хрумвания.

" Днес стартирам нещо ново - колектив, в който всеки може да твори.

Atelier Jolie е място за креативен хора, които могат да си сътрудничат с квалифицирано и разнообразно семейство от експертни шивачи, моделиери и занаятчии от целия свят. То произтича от моята благодарност и надълбоко почитание към многото шивачи и производители, с които съм работила през годините, от желанието да употребявам висококачествените винтидж материали и извадени от приложимост платове, които към този момент са разполагаем, а също и да бъда част от придвижване за обработване на повече себеизразяване.

Очаквам с неспокойствие да развия това дружно с вас. "

   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР