47-годишна жена, IT специалист, беше обявена за издирване. Изчезнала е

...
47-годишна жена, IT специалист, беше обявена за издирване. Изчезнала е
Коментари Харесай

Близки и приятели продължават издирването на изчезналата Алена


47-годишна жена, IT експерт, беше оповестена за търсене. Изчезнала е в петък и оттогава няма връзка с нея.

Това е вторият случай тази седмица. Преди няколко дни за търсене беше разгласен и предприемач, търгувал с криптовалута.

Любомир Методиев е един от хората, които интензивно търсят Алена Щерк. В студиото на „ Тази неделя “ той сподели, че от няма никакви вести за изчезналата жена.

Късният следобяд в събота и тази заран другари на Алена са обходили няколко региона, за които има информация, че че е забелязвана последно нейната кола.

„ Група другари да обикалят в регионите, които имахме информация, че може и е видяна колата, само че нищо. Има информация, че тя е видяна в нощта, когато е изчезнала, на няколко местоположения в региона на Радомир, Перник и към София “, изясни Любомир.

По думите й Алена и някогашният й другар са живеели в Рударци, само че откакто се разделят, тя към този момент живее в Бояна.

„ По записи от камери на пътя или на тол системата знаем, че колата е засичана на няколко местоположения в този регион. Има необясними амплитуди в появяването на колата на другите места. Например виждате колата след 1 ч. през нощта и идващият ден чак в 4 ч. Това е в нощта откакто контактът с нея към този момент е пресечен “, изясни още приятелят на Алена.

Според него, информацията, която се получава е от време на време объркваща и друга.

„ Просто ние ревизираме всички вероятни следи с наши сили, колкото можем. Близките, другари и родственици, се опитваме да създадем каквото можем с наши сили, без да разполагаме със 100% оперативна информация “, уточни той.

За Алена той означи още, че обича реда и сигурността, само че не знае повода да има паник бутона в дома й.

„ Те имаха проблеми някакви в връзките си, очевидно и по тази причина се е стигнало до разлъка с нейния сътрудник. Знаем, участвали сме на случаи, когато тя е прекарала по 2-3 чеса на телефона, когато сме на някакво мероприятие, обвързвано с танцови събития. Тя изкарала съвсем цялото мероприятие на телефона в диалози с него “, описа още Любомир.

По думите му Алена е извънредно спокоен човек.

„ Последно чух, че той на едно мероприятие преди една седмица я е търсил. Много хора, които го разпознават, споделят, че е обикалял в късните часове и я е търсил “, описа още приятелят на изчезналата жена.

Мислите ни водят към нейния някогашен другар Виктор, който по този начин или другояче сега е търсен и не се знае къде е, сподели Мартин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР