47-годишна жена е задържана и заподозряна за убийството на 56-годишния

...
47-годишна жена е задържана и заподозряна за убийството на 56-годишния
Коментари Харесай

Задържана е 47-годишна жена за убийството на 56-годишния мъж в Пловдив

47-годишна жена е арестувана и обвинена за убийството на 56-годишния мъж, който бе открит през вчерашния ден мъртъв в Пловдив. Жената е направила признания и е арестувана за 72 часа.

Това стана ясно на взаимна конференция на полицията и прокуратурата в града. Шефът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков изясни, че през вчерашния ден към 9.00 часа е подаден сигнал на тел. 112 за открит мъж в безпомощно положение. На място е открито, че има следи от принуждение - порезна рана в региона на корема. "Достатъчно, с цел да считаме, че става дума за тежко престъпно закононарушение ", посочи Илков, представен от plovidiv24.bg.

Последвал оглед, намерено е хипотетично оръжие на действието. Заедно с прокуратурата и с престъпна полиция са извършени оперативно-издирвателни дейности, дали резултат още през вчерашния ден след обяд.

"Имахме задоволително данни за хипотетичния палач - жена, с която убитият е живеел на фамилни начала. Жената е от Пловдив ", разясни Илков.

Във въпросната вечер те са били в жилището, където е станало закононарушението. Възникнал е следващият фамилен скандал, проявена е експанзия от убития, в следствие дамата с нанася гибелен удар в корема с нож. Жената е открита и арестувана в Пловдив.

"Тя беше положила старания да заличи уликите, само че все пак събрахме задоволително данни. Направи признания. Тя е на 47 години, убитият е на 56 години с невисок обществен статус, спокоен, само че двамата имали кавги ", сподели още шефа на полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР