47-годишен модел, майка на четири деца и баба, срази стотици

...
47-годишен модел, майка на четири деца и баба, срази стотици
Коментари Харесай

Баба на 47 срази 18-годишни в конкурс на Maxim

47-годишен модел, майка на четири деца и баба, съкруши стотици съпернички в състезанието на Maxim 2018 в Австралия.
Самотната майка удиви хиляди хора с младежкия си външен тип. Блондинката Джина Стюaрт е една от финалистките на състезанието "Мис Максим 2018 " в Австралия. Тя съумя да в профил стотици кандидатки, които са на половина по-млади от нея.
Джина има повече от 40 000 почитатели в Инстаграм. Младоликата хубавица споделя, че е станала баба на 46 години и има 10-месечна внучка. Стюaрт има две дъщери и двама синове на възраст 4, 23, 25 и 27 години.
Тя споделя, че единствената козметична процедура, на която се е подлагала, е била на гърдите и то преди 10 години. "Не употребявам ботокс или филъри, тъй като имам вяра в благородното остаряване ", споделя младата баба.
"Няма загадка. Мисля, че всеки човек е хубав. Мразя вниманието и не го върша за това. Опитвам се само да покажа на дамите, че не е нужно да се раздират една друга ", добавя Джина.
"Животът е прекомерно къс, с цел да се съдим едни други. Приемете възрастта си и телата си, това не е умъртвило никого ", моли хубавицата.
Блондинката се надява да завоюва състезанието, с цел да може да подари премията от 10 000 $ на другарка, която е получила удар. Тя ще употребява парите за лекуване и възобновяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР