47-годишен мъж от Видин, заподозрян за убийство, се е предал

...
47-годишен мъж от Видин, заподозрян за убийство, се е предал
Коментари Харесай

Заподозрян за убийство във Видин сам отиде в полицията. Теодор прострелян в заведението с газов пистолет

47-годишен мъж от Видин, обвинен за ликвидиране, се е предал в понеделник в полицията. Това заяви окръжният прокурор на Видин - Ваня Ненкова, на взаимна конференция с шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Петър Коцин, съобщи Блиц.

``
реклама

Предалият се е обвинен за случая, при който умря 31-годишният Теодор, е станал на 19 януари в локално заведение. При скандал в компания от 4-5 души е създаден изстрел от газов револвер, благосъстоятелност на обвинения, при който е потърпевш млад мъж. Той е превозен с кола за спешна помощ и на път за болничното заведение е умрял.

Мъжът се е предал в наличието на юрист, като е отказал да дава показания, оповестява bTV. Спрямо него ще бъде приложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период от 72 часа. В този период ще бъде направено искане и до Окръжния съд във Видин за взимане на най-тежката мярка, посочи Ненкова.

Образуваното досъдебно произвеждане се води по член 115 от Наказателен кодекс, за ликвидиране, за което законът планува наказване " отнемане от независимост " от 10 до 20 години.

Мотивите за закононарушението занапред ще бъдат изяснявани при следствието, заяви Петър Коцин. Установено е, че в заведението няма защита, камерите не работят, а работното време е от 4:00 до 7:30 ч.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР