47-годишен мъж от София е докаран в санданската болница с

...
47-годишен мъж от София е докаран в санданската болница с
Коментари Харесай

Окървавен и потрошен столичанин е в болницата в Сандански след мистериозен инцидент

47-годишен мъж от София е докаран в санданската болница с 4 счупени ребра и в комоцио, целият оцапан с кръв след случай, станал рано сутринта в региона на ВЕЦ-а в село Долно Спанчево. Според първичната информация

Г. Пъхлев е обичай, откакто почукал на вратата в постройката на ВЕЦ-а в селото. Версията бе, че той прекосявал оттова, защото фамилията му било на отмора за уикенда в Сандански.

Пъхлев е докаран в МБАЛ „ Свети Врач” от член на ловната дружинка, настанен е в хирургично поделение. Разследващите служители на реда първо са отишли в селото, където е станал случаят, по-късно разпитали в болничното заведение потърпевшия мъж.

Вчера на обяд за разпит е извикан и пазачът на ВЕЦ-а, откакто раненият Г. Пъхлев твърдял, че е обичай с сопа, написа struma.bg.

Версията на пазача обаче е изцяло друга. Той разказал, че малко след 5 часа сутринта някой почукал на вратата на постройката на ВЕЦ-а, само че в началото той не отворил. Тъй като траяло да се чука настоятелно, тогава отворил вратата, само че откакто видял мъжа в какво положение е, отказал да го пусне вътре.

Заради мистерията към случая полицията продължи през целия ден дейни проверяващи дейности.

Около 17 ч. е открит джипът на ранения мъж в региона на Долно Спанчево. Колата е със следи от удар от дясната страна. Това предизвика и версията, че мъжът е бил тръгнал на лов и е аварирал.

След откриването на колата два полицейски автомобила с криминалисти паркираха пред болничното заведение, с цел да снемат наново показания от Г. Пъхлев.

Те ще би трябвало да изяснят каква е истината и по какъв начин е ранен той. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е и дежурният прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР