47-годишен мъж от Банкя е задържан в Девето РУ за

...
47-годишен мъж от Банкя е задържан в Девето РУ за
Коментари Харесай

Шофьор наръга с нож друг, скарали се на пътя

47-годишен мъж от Банкя е арестуван в Девето районно управление (на МВР) за безчинство. На 11 октомври, към 14.20 часа, в полицията постъпил сигнал, че на пътното платно на бул. " Царица Йоана " в София е забелязан човек с порезна рана.

Към местопроизшествието неотложно са изпратени екипи на полицията и незабавна помощ, които открили на място и пострадалия, и нападателя. В хода на процесуалните дейности е открито, че двамата, като водачи на леки коли, влезнали в спречкване в региона на близкото кръстовище и един от тях - 47-годишен столичанин, нанесъл пострадвания с нож на съперника си.

Пострадалият е превозен към болнично заведение за оказване на здравна помощ с рана в ръката, настанен за лекуване без заплаха за живота.

Извършителят е арестуван в Девето районно управление (на МВР) с полицейска мярка до 24 часа. След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане в Софийската районна прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен по член 325 от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР