47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван

...
47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван
Коментари Харесай

Иван Янков от Стара Загора е в неизвестност от 18 дни. Къде се губят следите му

47-годишен мъж е в неопределеност към този момент от 18 дни. Иван Янков е от Стара Загора, само че е липсващ в региона на село Вакарел. По думите на околните му мъжът е отишъл на посетители при татко му.

Чух се с него на 10 март. На 11 март е отишъл до магазина във Вакарел и не се е върнал, татко му ми сподели. Има и близки във Вакарел - неговите братовчеди. Разбрах и от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал. Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква тайнственост за мен. Отишъл е при татко си, бил е там съвсем 2-3 месеца, описа пред BTV дъщерята на Иван Милена Янкова.

Милена е подала сигнал в полицията в Ихтиман. 47-годишният мъж е разгласен за общодържавно търсене. Извършени са обходи в и към селото, както и през жп линиите, където последно е бил видян, споделят от РУ-Ихтиман. Оттам обаче не дават повече информация на околните на Иван Янков.

По думите на дъщерята на изчезналия мъж роднините му във Вакарел също не знаели нищо.

Иван Янков е висок към 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му провеждат издирвателна акция в неделя взаимно с полиция и доброволци. Те се събират в 10 ч. в центъра на Вакарел.

Подадох сигнал към сътрудниците от всички офроуд групи за подпомагане. Дано да се стекат доста хора на помощ. Ние още на следващия ден отпътуваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички покрайнини. Дай боже всичко да мине наред, сподели Иван Запрянов, шурей на търсения мъж.

Който има опция и предпочитание да помогне - ще сме признателни, прикани дъщерята на изчезналия мъж.

Повече информация за издирването и по какъв начин да се включите можете да откриете във Facebook групата на с. Вакарел.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР