47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван

...
47-годишен мъж е в неизвестност вече от 18 дни. Иван
Коментари Харесай

47-годишен мъж изчезна в района на Вакарел

47-годишен мъж е в неопределеност към този момент от 18 дни. Иван Янков е от Стара Загора, само че е липсващ в региона на село Вакарел. По думите на околните му мъжът е отишъл на посетители при татко му.

„ Чух се с него на 10 март. На 11 март е отишъл до магазина във Вакарел и не се е върнал, татко му ми сподели. Има и близки във Вакарел – неговите братовчеди. Разбрах и от тях, че просто е отишъл до магазина и не се е върнал.

Не знам да има някакви здравословни проблеми, това е някаква тайнственост за мен. Отишъл е при татко си, бил е там съвсем 2-3 месеца “, описа дъщерята на Иван Милена Янкова пред бТВ.

Милена е подала сигнал в полицията в Ихтиман. 47-годишният мъж е разгласен за общодържавно търсене.
Извършени са обходи в и към селото, както и през жп линиите, където последно е бил видян, споделят от РУИхтиман. Оттам обаче не дават повече информация на околните на Иван Янков.

По думите на дъщерята на изчезналия мъж роднините му във Вакарел също не знаели нищо.
Иван Янков е висок към 180 см, със светла коса и сини очи. Близките му провеждат издирвателна акция в неделя взаимно с полиция и доброволци. Те се събират в 10 ч. в центъра на Вакарел.

„ Подадох сигнал към сътрудниците от всички офроуд групи за подпомагане. Дано да се стекат доста хора на помощ. Ние още на следващия ден отпътуваме и ще го потърсим в Ихтиман и всички покрайнини. Дай боже всичко да мине наред “, сподели Иван Запрянов, шурей на търсения мъж.
„ Който има опция и предпочитание да помогне – ще сме признателни “, прикани дъщер
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР