47-годишен мъж е установен да шофира лек автомобил Ауди“ на

...
47-годишен мъж е установен да шофира лек автомобил Ауди“ на
Коментари Харесай

Пияни водачи получиха наказания във Варна


47-годишен мъж е открит да кара лек автомобил " Ауди “ на 10 февруари тази година по основен път Варна - КК " Златни пясъци “ с алкохолна централизация от 2,05 на хиляда. За съответното действие съдът утвърди импортирано съглашение, с което в бързо произвеждане му беше наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. Подсъдимият бе лишен от право да ръководи МПС в продължение на 11 месеца.        

На 42-годишен лидер на лек автомобил " Фолксваген “, по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение с признание на виновността, съдът наложи също условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост, като го лиши от правоуправление за период от 8 месеца. На 3 септември предходната година, при придвижване с несъобразена скорост по бул. " Цар Освободител “, той се блъска в разграничителен остров и удря различен автомобил, спрял в прилежащата пътна лента за изчакване на светофар.

Пристигналият полицейски екип ревизирал за алкохол участниците в пътнотранспортното произшествие, като дрегерът при 42-год. лидер отчел свидетелствуване от 1,55. Впоследствие мъжът отказал да даде кръвна проба за проучване.

Постигнатите и утвърдени от съда съглашения са дефинитивни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР