47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово е задържан от

...
47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово е задържан от
Коментари Харесай

Мъж заплаши с нож пътници на автогара в Шумен, нападна полицай

47-годишен престъпно проявен гражданин на село Белокопитово е арестуван от полицейските чиновници нощес след получен сигнал, че заплашва с хладно оръжие поданици на града в региона на автогарата. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

По време на задържането му е оказал гневна опозиция и е нанесъл удари с крайник в региона на корема и ребрата на полицейски чиновник. Около 22.30 часа в дежурната част на полицията е признат сигнал, че на автогара - Шумен мъж държи демонстративно нож в ръката си и насочва закани към непознати. На място бил пратен полицейски екип, само че не бил открит.

Дадено било изложение на мъжа и е изработен обход в региона. На една от пейките на входа на Градската градина бил видян мъж със същото изложение. Извършена му била инспекция, по време на която от джоба на връхна дреха бил конфискуван нож. Отказал да даде документ са идентичност, почнал да насочва обиди към полицейските чиновници. Оказал гневна опозиция по време на задържането, като нанесъл удар по коляното на единия служител на реда. Ритнал с крайник другия в региона на корема и ребрата, правил опит да ги хапе.

Изяснена била самоличността му- престъпно проявен и осъждан неведнъж за грабежи, обири, побой, навлизане в непознати парцели през нощта, хулигански прояви- някои съпроводени със опозиция против орган на властта. В.В. бил арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Шумен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР