46-годишният мъж бе признат за виновен в това, че пред

...
46-годишният мъж бе признат за виновен в това, че пред
Коментари Харесай

Пробация за 46-годишен, карал с фалшива шофьорска книжка в Германия

46-годишният мъж бе приет за отговорен в това, че пред чиновници на полицейското ръководство в град Дортмунд, Германия, умишлено се употребил от неистинен формален документ - удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Това оповестиха от Районен съд - Варна за Varna24.bg .

На шофьорската брошура, която подсъдимият показал пред немските органи на реда бил притурен тип, че е издадена от способените управляващи в Република България на негово име. Извършената информация открива, че употребеният от подсъдимия документ не е достоверен.

46-годишният мъж е осъждан. Той умишлено се е употребил от неистинския формален документ, само че от него за самото му сформиране не може да се търси наказателна отговорност. По силата на реализирано сред страните съглашение с самопризнание на виновността, което съдът утвърди, му бе наложено  наказване " пробация “. За осъщественото документно закононарушение подсъдимият следва в продължение на 10 месеца да извършва наложителни пробационни ограничения – регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и срещи с пробационни чиновници. В негова тежест е и заплащането на направените по делото разходи за близо 700 лв..

Съдебният акт е финален.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР