46-годишна украинка със статут на бежанец беше хваната да превозва

...
46-годишна украинка със статут на бежанец беше хваната да превозва
Коментари Харесай

Хванаха бежанка от Украйна с 9 нелегални сирийски мигранти в колата й

46-годишна украинка със статут на емигрант беше хваната да транспортира сирийски мигранти в Бургас, заяви локалният уебсайт Флагман.бг.

Жената, която пристигнала в морския град след началото на войната, е спряна на кръстовището сред ул. " Спортна " и бул. " Тодор Александров ", който в последните месеци се трансформира в " автомагистрала " за бежанския поток през морския град. Тя е били арестувана от служители на реда към 16 ч. през днешния ден, откакто бил подаден сигнал, че прави незаконната активност. Карала е Фолксваген Туран с бургаска регистрация.

Общо 9 индивида, самоопределили се като сирийци, са открити натъпкани в автомобила. Някои от тях били в багажника. Украинката не е дала разумно пояснение за постъпката си.

Практика на каналджиите в последните месеци е да употребяват за водачи или малолетни, или задгранични жители, с което в допълнение да усложняват работата на полицията.

По данни на Флагман украинката е арестувана. Натъпканите в колата сирийци - всичките мъже, към момента са във Фолксвагена. Предстои те да бъдат извозени до пункт, откъдето ще бъдат преразпределени към бежански центрове.

По случая работи Първо районно управление (на МВР) в Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР