46-годишен мъж с инициали Д.М. е задържан под стража по

...
46-годишен мъж с инициали Д.М. е задържан под стража по
Коментари Харесай

Мъж опира пистолет в главата на дете, плаши с убийство съседката си

46-годишен мъж с букви Д.М. е арестуван под стража по искане на Районна прокуратура - Стара Загора на 29.05.2019 година Той е отправял закани за ликвидиране на дете и на съседите си, оповестиха от държавното обвиняване.

Той е притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане за това, че на 25.05.2019 година в Стара Загора се заканил с ликвидиране на А.А.А. /на 14 г./, като го заплашил с револвер марка Ekol Major, тиня. 9 мм. Той го е опрял в главата на А. и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

На 25.05.2019 година в Стара Загора същият се заканил с ликвидиране на Н.М.Н., като я заплашил с револвер Ekol Major, тиня. 9 мм,, който насочил към главата и гърдите. Това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му, считат от прокуратурата.

В хода на формираното против Д.М. досъдебно произвеждане е открито, че същият не се познавал с потърпевшите.

На 25.05.2019 година потърпевшите се нанасяли в наето от тях жилище, което било в съседство с дома на обвинения. Докато потърпевшите пренасяли багаж, обвиненият, използвал към този момент алкохол, излязъл от вкъщи си с записаното си оръжие и отправил закани към двамата потърпевши.

Обвиняемият Д.М. е престъпно проявен, конфликтен, с нападателно държание по отношение на съседите си и причинител на други противообществени прояви.

Престъпленията, за които е притеглен в качеството на обвинен и арестуван Д.М. се санкционират с отнемане от независимост до шест години.

Районен съд – Стара Загора е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Д.М. е направил закононарушенията, за които са притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Взетата по отношение на Д.М. мярка за неотклонение може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд – гр.Стара Загора. /
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР