46-годишен мъж от Хасково е задържан за притежание на наркотици,

...
46-годишен мъж от Хасково е задържан за притежание на наркотици,
Коментари Харесай

Задържаха мъж от Хасково с наркотици, преправен газов пистолет и боеприпаси

46-годишен мъж от Хасково е арестуван за владеене на опиати, преправен газов револвер и муниции. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Вчера към 19.00 часа, на ул. „ Хасковска “ в Димитровград, арестуваният е спрян от пътните служители на реда. При инспекцията на лекият автомобил, криминалистите намерили 1,25 г метамфетамин до ръчната спирачка. При обиск, скрити в чорапите на мъжа, са открити 10.40 г кокаин, разпределени в 2 плика.

Последвали процесуално-следствени дейности в жилището на хасковлията в жк. “Орфей “ в регионалния град. Там криминалистите намерили още дрога: укрити в хладилника, опаковани в хартия – 450 г амфетамин, а във фризера – 3 стъклени шишенца, които съгласно мъжа, са с метадон.

В една от стаите са открити и 4.45 г канабис, електронна везна, както и други предмети за приложимост на опиати. Криминалистите иззели и преправен газов револвер - 9 мм, както и 37 муниции, 2 от които преправени и с сложени железни сачми. По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.354-а ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР