46-годишен мъж е санкциониран от Пътна полиция за управление на

...
46-годишен мъж е санкциониран от Пътна полиция за управление на
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Мъж шофирал Мерцедес-а си с монтирана сигнална лампа и сирена в Русе

46-годишен мъж е глобен от " Пътна полиция " за ръководство на автомобил със сигнална лампа в Русе, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Според документираното от чиновниците на реда, мъжът е карал при кръгово кръстовище на бул. " Липник " в града личния " Мercedes AMG GLE " с инсталирано устройство за подаване на светлинен и звуков сигнал, планувано за коли със специфичен режим на придвижване, без да има това право.

Нарушението е открито от осъществена идентификация от механически пункт в бранш " Пътна полиция ". Потвърдено е и от видеоклип, оповестен в обществените мрежи.

На мъжа през вчерашния ден е формиран акт по член 175 алинея 1 т.2 от ЗДВП. Такова нарушаване се санкционира се лишаване на шофьорската брошура за период от 1 до 6 месеца и с санкция от 50 до 200 лева

Полицията работи и изясняването на събитията към случай с автомобил в русенското село Просена. Около 20:15 ч. на 22 февруари в селото е изпратен екип на " Пътна полиция " по сигнал, че лека кола се е блъснала в солидна каменна ограда на селскостопански двор на ул. " Христо Ботев ", след което се е запалила и е изгоряла изцяло. При идването на катаджиите в транспортното средство не е имало хора.

Местопроизшествието е посетено от екип на пожарната и дежурна оперативна група на полицията. Извършен е оглед, при който е изяснено, че автомобилът е марка " Фолкваген ", спрян от придвижване, а поставените му регистрационни табели са издадени за друго моторно транспортно средство (МПС). Не е открито да има потърпевши или очевидци на случая.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 345, ал.2 вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и член 345, ал.1, пр.1 от Наказателен кодекс и се организира следствие. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и събитията, довели до произшествието.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР