46-годишен мъж е открит вчера мъртъв в дома му в

...
46-годишен мъж е открит вчера мъртъв в дома му в
Коментари Харесай

Ново убийство в Кюстендил, задържани са мъж и жена

46-годишен мъж е открит през вчерашния ден мъртъв в дома му в Кюстендил, е след удари с корав предмет, двама са, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.
Това е следващото ликвидиране в регионалния град за последните три години.
 Жестоко ликвидиране в Ново село, жертвата е англичанка Жестоко ликвидиране в Ново село, жертвата е англичанка
Убийство на 60-годишна англичанка потресе великотърновското Ново село. Късно нощес по случая е арестуван 35 -годишен мъж. 60-годишната...
„ Вчера е получен сигнал в районно управление (на МВР) Кюстендил за открит мъртвец на 46-годишен мъж в дома му в града. При осъществения оглед на място от дежурна следствено-оперативна група са открити следи от принуждение. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. При последвалите профилирани дейности са арестувани с полицейска заповед 55-годишен мъж и 46-годишна жена в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил “, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Изяснява се тяхната съпричастност към осъщественото закононарушение. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор от Оперативна програма – Кюстендил. По неофициална информация убийството на мъжа е осъществено след приложимост на алкохол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР