46-годишен мъж е бил арестуван тази сутрин за видеото, в

...
46-годишен мъж е бил арестуван тази сутрин за видеото, в
Коментари Харесай

Задържаха агресора, потрошил бус в Пловдив! Грози го затвор

46-годишен мъж е бил задържан тази заран за видеото, в което се вижда по какъв начин разрушава прозореца на бус на улица в Пловдив. Това заяви районният прокурор Петър Петров.

“Повдигнати са му 3 обвинявания - за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост, за лека телесна щета по хулигански подбуди и за увреждане на непознато движимо имущество. Задържан е за 72 часа, следва прокурорът да реши дали да изиска от съда непрекъснатия му арест. Предвиденото наказване за две от обвиняванията е до 5 година отнемане от независимост ”, съобщи Петров.

Както GlasNewsсъобщи, случаят стана на 23 октомври към 17 ч. на ул. “Академик Петър Динеков ”. Мъжът, който управлявал лек автомобил “Киа ”, препречил пътя на буса. Излязъл и бързо стигнал до вратата на транспортното средство и почнал да блъска с длан по стъклото. В резултат от ударите прозорецът се пръснал и потърпевш 21-годишният водач Артур Мол. Той е с пострадвания по окото и ръката.

Кадри от случая бяха публикувани в мрежата. След като съумели да заобиколят колата, Мол отишъл в болница и си извадил здравно.

Задържаният през днешния ден лидер обяснил пред проверяващите, че държанието му е било предизвикано от маневра на буса, която му се сторила рискова.

“Искам да заявя, че ще бъдем безкомпромисни към всевъзможни прояви на безчинство на публични места, на експанзия и принуждение ”, съобщи Петър Петров. Добави, че случаите на разпра на пътя в Пловдив са зачестили, и се разгласи за нулева приемливост към тях.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР