45-ото Народно събрание явно ще остане в историята не само

...
45-ото Народно събрание явно ще остане в историята не само
Коментари Харесай

От ДПС посочиха с какво ще остане в историята настоящият парламент

" 45-ото Народно заседание очевидно ще остане в историята освен с най-кратката си биография, само че и с най-активната форма на популизъм . Именно този популизъм е мотив и аргументи за големия брой законопроекти и други актове на Народното събрание, без оглед на последствия, без координация, без оценка на въздействието върху бюджета на страната в една такава комплицирана обстановка на рецесии, в това число и политическа. Основното си остава. Кратката биография и таман тя слага всички политически сили в условия на предизборна акция ".
Това съобщи в декларация от името на Движение за права и свободи ръководителят на партията Мустафа Карадайъ.
 Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ-СДС Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ-СДС
На съвещание на Националното оперативно бюро на Движение за права и свободи ръководителят Мустафа Карадайъ разгласи, че партията няма да поддържа изгубилите на из...
Той съобщи, че Движение за права и свободи ще подходят рационално и кардинално и няма да внасят законопроекти с предизборни цели.
" Нас ни интересуват последствията и въздействието на тези закони върху предизборно продъненият бюджет..
Нас ни интересува, тъй като всички знаем, че свършат ли парите в бюджета, сметката ще я плащаме всички ние българските жители. Продължаваме да твърдим, че в Народното събрание и всички политици стоят доста по-важни въпроси, да трасираме пътя за решение на главните рецесии, свързани с пандемията, бедността ", съобщи още ръководителят на Движение за права и свободи, представен от Фокус.
Той разяснява, че в Народното събрание партиите не си приказват, а всяка е тръгнала да прави предизборна акция . " Безотговорно е да се внасят законопроекти с предизборни цели. От това постоянно губи парламентаризмът, държавността, демокрацията.
 Карадайъ видя партия, която продължава да сее ненавист, разкол и експанзия, само че не сподели коя Карадайъ видя партия, която продължава да сее ненавист, разкол и експанзия, само че не сподели коя
Най-вероятно сте забелязали, че моделът на правене на политика, на който сме очевидци 11 година - ненавист, разделяне, опълчване и а...
В последна сметка губят всички български жители. Ние от Движение за права и свободи отчитаме, че при днешното положение на нещата, още преди началото на предизборната акция и идващите избори, всички би трябвало да заявим ясно: след идните предварителни избори е неотложно да има такова Народно заседание, което да може да излъчи и настоящ кабинет.
без да забравяме, че там, където свършва разговорът, там свършва и парламентарната народна власт ", съобщи още Карадайъ. Той прикани в акцията да се срещнат причини и оферти от стратегиите на партиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР