45% от запасите на минерална вода в Европа са в

...
45% от запасите на минерална вода в Европа са в
Коментари Харесай

45% от запасите на минерална вода в Европа са в България

45% от запасите на минерална вода в Европа са в България. Това съобщи Евгени Германов, шеф на Руския Фонд DST. Това прави страната ни подобаваща за доста изследвания, свързани със свойствата водата, тъй като най-чувствителната за разбиране на осведомителни копия е минералната вода.

България е една от първите страни с техническият център за транспорт на осведомителни копия на химически субстанции и онлайн платформа за задачата – и двете основани в София.
 20171026083615_img_4958  20171026082615_img_4955  20171026082018_img_4945  20171026092435_img_4982
Германов показа технологията за транспорт на осведомителни копия и химически субстанции. Онлайн платформата дава опция потребителят да си смъкна осведомително копие на лекарство, от което има потребност, върху CD и да го зареди в „ паметта “ на водата. Сайтът съединява потребителя с техническия център и определеното от него копие на химическо вещество. Множество опити демонстрират на процедура по какъв начин копието влияе върху организма.

Той даде данните по време на научния конгрес „ Физика, химия и биология на водата “, на който страната ни е хазаин за пети следващ път. „Труд“ е медиен сътрудник на конференцията.

Повече от 150 водещи в сферата си експерти и над 30 лектори ще показват своите научни разработки, проучвания и открития в границите на тридневната конференция София. Сред участниците са Нобеловият лауреат проф. Люк Монтание – изобретател на вируса ХИВ, проф. Джералд Полак – професор по биоинженерство от университета във Вашингтон, българката Румяна Ценкова – професор по биоизмервания от университета в Кобе, Япония.

„ Един от първите учени в света, почнал да изследва технологията е българският професор Ямбастиев. През 1976 – 1977 година той разгласява резултати от проучвания, получени в лабораторията по биофизика в Шумен по отношение на въздействието на спектрите върху фармакологичното деяние на някои медикаменти. Множество учени от разнообразни страни обръщат внимание на проучванията на Ямбастиев, защото това са първите стъпки в изследването на резултата на спектрите върху успеваемостта на медикаментите “, разгласи Германов. По време на конференцията стана ясно,че Европейската комисия ще влага 1 милиарда евро за изследвания в тази тенденция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР