45 милиона лева е внесла компания Лукойл във ,

...
45 милиона лева е внесла компания Лукойл  във ,
Коментари Харесай

Лукойл внесъл 25 млн. лева по-малко във Фонд Сигурност на електроенергийната система

45 милиона лв. е внесла компания " Лукойл " " във, оповестява БНР.

Тази сума е по-малка от избраната от Министерството на стопанската система.

Съгласно Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз беше изчислено, че до днешна дата за декември.

Предстои да се обясни за какво импортираната сума е в по-малък от посочения от икономическото министерство размер и по какъв начин ще работят институциите в този случай.
 С близо 127 млн. л съветски недопечен петрол стартираме 2024 година
С близо 127 млн. л съветски недопечен петрол стартираме 2024 година

Общо 473 268 974 л недопечен петрол са налични в страната

От Министерството на стопанската система прецизираха, че съгласно Закона вноските са обществени вземания и подлежат на наложително осъществяване от обществен реализатор по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

За невнесените в период вноски Фондът би трябвало да даде информация на Националната организация за приходите до края на настоящия месец за предходния.

След като станаха ясни данните, с гневна позиция излезе ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Руската компания " Лукойл " за следващ път показва неуважение на решенията на българския парламент и законите на страната, като е внесла 25 млн. лева по-малко за декември във Фонда, от който се компенсират разноските на хората за превоз ", показва той.

Пеевски упорства способените държавни органи неотложно да подхващат нужните дейности, с цел да съберат дължимите пари от компанията, като защитят ползите на страната и хората. Тяхна отговорност е да наблюдават прецизно всеки месец компанията да си извършва отговорностите към страната, акцентира той.

На " Лукойл " той припомня, че България е европейска страна и няма да допусне сходно унизително отношение от страна нито на нея, нито от която и да е съветска компания, конструкция или личност.
 Сбогом на съветския нефт:
Сбогом на съветския нефт: " Лукойл " ще внася петрол от Казахстан, Ирак и Тунис

Опит за опазване на рафинерията в Бургас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР