45 мигранти, включително бременна жена и деца, бяха спасени в

...
45 мигранти, включително бременна жена и деца, бяха спасени в
Коментари Харесай

Френски кораб извади 45 мигранти от Ламанша

45 мигранти, в това число бременна жена и деца, бяха избавени в Ламанша, откакто спонтанната им лодка се оказа "в неволя " край Дюнкерк, оповестиха френските управляващи.
Някои от хората "изглеждаха в положение на хипотермия ", откакто бяха качени на борда на патрулен транспортен съд, се споделя в изказване на френската префектура, отговаряща за Ламанша и Северно море. Първите реагирали на случая и граничната полиция поели грижа ъза мигрантите, които са били "наред и здрави ", когато били изкарани на брега в Кале.
Тихото време този уикенд породи опасения измежду френските морски спасители, че по-голям брой мигранти от нормално ще се опитат да премине към Англия, сподели източник, непосредствен до незабавните служби.
С претрупан трафик и мощни ветрове и течения, пресичането на Канала може да се окаже извънредно рисково за дребни лодки, макар късото разстояние сред Кале и английското пристанище Дувър.
В края на октомври четирима души починаха, а трима бяха оповестени за изчезнали при най-смъртоносния индивидуален случай с мигранти, опитващи се да прекосят Ламанша. От 2018 година от ден на ден хора се пробват да преминат по море от Франция до Англия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР