45-ият парламент освободи българите от страха и върна властта в

...
45-ият парламент освободи българите от страха и върна властта в
Коментари Харесай

ДБ: 45-ото НС освободи българите от страха и вкара джипката в гаража

45-ият парламент освободи българите от страха и върна властта в ръцете на суверена. Това мнение изрази в изявление за БНР депутатът от „ Демократична България “ Стела Николова. По думите й до този миг не е имало интерес към работата на Народното събрание, тъй като там нищо не се е случвало.
„ Всичко се случваше в джипката, в Министерския съвет или някъде по ловните стопанства, които се използваха като бункер за белот и за разпределяне на бизнеси. “

Николова посочи, че в този момент се появяват предприемачи, които досега са мълчали, търпели или са били под похлупака на завладените медии.

„ Този парламент свърши най-важната работа: да изкара на показ това, което се случваше и всички го знаехме, само че до момента не го бяха артикулирали в общественото пространство хората, които бяха принудени да го търпят. И вкара джипката в гаража, което беше извънредно значимо “, разяснява Николова в предаването „ Преди всички “.

Надявам се, че в идващото Народно събрание „ да има реформаторско болшинство, което да освободи и прокуратурата “, акцентира тя.

Според Николова „ справедливостта у нас е мираж, хората по високите етажи на властта не биват съдени или в случай че биват съдени, биват оправдавани “.

По думите й най-важната задача на идващото 46 Народно събрание, с изключение на да се погрижи за обществените придобивки на хората и да извади страната от икономическата и обществена рецесия, е да възвърне справедливостта за жителите, чакана към този момент 30 години.

„ Може би жителите ще си дадат сметка, че една смяна в ръководството на страната минава през обезпечаването на правдивост и правда. “

Стела Николова счита, че в България се конституират институции, които се употребяват като „ бухалки на властта “.

Като „ знаково за това по какъв начин ГЕРБ ще се опитат оптимално да крият информация до последно “ Стела Николова дефинира неуспеха на 45-ото Народно събрание да изслуша министри от държавното управление „ Борисов “.

„ Очаквам по най-бързия метод служебното държавно управление да даде изясненост какво е положението на бюджета, тъй като оптимално се криеше тази информация до последно “, съобщи още Николова.

Относно късия престой на „ Демократична България “ в Народното събрание и упованията за изборите през юли тя уточни, че групата на Демократична България в Народното събрание е посочила, че са задоволително съответни и диалогични и са се пробвали „ да чуят хората “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР