45-годишният полицай от Районното управление в Сливо поле не е

...
45-годишният полицай от Районното управление в Сливо поле не е
Коментари Харесай

Мистерия обви трагедията с младия полицай от Сливо поле

45-годишният служител на реда от Районното ръководство в Сливо поле не е прострелян със служебното си оръжие. Това разяснява окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

, тялото на служителя на реда е било намерено отвън дома му тази заран на място, до което той е отишъл самичък с автомобила си.

По първични данни става дума за самоубийство, само че заради липса на безапелационни доказателства за това казусът е под надзора на Окръжна прокуратура - Русе.

В момента се води следствие, което би трябвало да откри всички елементи към гибелта на 45-годишния служител на реда.

На местопроизшествието е осъществен оглед, назначена е експертиза. Предстои да се изискат документи от полицейското ръководство по отношение на работата на служителя на реда.

"Първоначалната ни информация е, че не е със служебното си оръжие. Но би трябвало да направи експертиза дали оръжието, което е открито на място, е това, с което е произходящ изстрелът. Това пакт е предмет на доказване “, сподели прокурор Георгиев.

"Разследването е предоставено на следовател, с цел да не бъдат подложени на спомагателен стрес сътрудниците на умрелия ", изясни окръжният прокурор Георги Георгиев. Работата продължава под управлението на Окръжна прокуратура в Русе

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР