45-годишният Кание Уест реши да промени не само статуса си,

...
45-годишният Кание Уест реши да промени не само статуса си,
Коментари Харесай

Кание Уест си пусна брада и си обръсна главата СНИМКА

45-годишният Кание Уест реши да промени освен статуса си, като се ожени скрито за 28-годишната Бианка Сенсори, само че и външния си тип.

Не, не се отхвърли от носенето на необятни облекла, само че обръсна главата си и пусна гъста брада. С новата си визия той бе видян на баскетболен мач на деветгодишната му щерка Норт и седемгодишния му наследник Сейнт в Таузънд Оукс.

Музикалният продуцент обаче не е отишъл на трибуните, публицистите от The US Sun са го забелязали покрай колата му. Според медийните спекулации Уест е напуснал мача преди да е почнал.

Ye aka Kanye West briefly emerged at his daughter`s basketball game yesterday’s.

????
— YE²⁴ yefanatics (@yefanatics)
Най-вероятно Кание се опитвал да не се засича с някогашната си брачна половинка Ким Кардашиян, която е участвала на надпреварата.

Папарашка фотография демонстрира, че Ким е изглеждала ужасно в бял потник и необятен наследник спортен екип на райета. Тя е допълнила визията с пухкава черна чанта и слънчеви очила. Носила е колие с висулка под формата на надпис „ Ким “.

Kim arriving at Saint’s basketball game in LA yesterday.
— Kim Kardashian Photos (@KimKPhotos)
Ким Кардашиян подаде молба за бракоразвод с Кание Уест през февруари 2021 година след близо седем години брак. През ноември 2022 година двойката публично се разведе. Това е трети бракоразвод за американската риалити телевизионна звезда.

След развода някогашните съпрузи са се заели със взаимното образование на четирите си деца, което се оказало сложна задача, означават международните медии.

Кание неведнъж е упреквал Кардашиян, че погрешно възпитава синовете и дъщерите си. Освен това той неведнъж попада в кавги заради избухливия си темперамент. Така да вземем за пример през януари той беше разгласен за обвинен след сбиването му с фотограф на баскетболен мач.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР