45-годишната Рийз Уидърспун е играла в десетки филми, но един

...
45-годишната Рийз Уидърспун е играла в десетки филми, но един
Коментари Харесай

Един от филмите тотално променя живота на Рийз Уидърспун

45-годишната Рийз Уидърспун е играла в десетки филми, само че един от тях тотално трансформира живота й. Преди това обаче изпитва паник офанзиви в продължение на седмици.

Става въпрос за биографичния " Моята разходка в дивото " от 2014 година по записките на американската писателка Черил Стрейд. Тя изкачва сама фамозния Тихоокеански хребетен път в Съединени американски щати с обща дължина от 4270 километра, с цел да се възвърне от неотдавна претърпяна персонална покруса.

Явно в действителност пътят е сложен и дълъг, тъй като този туристически маршрут се оказва и най-голямото предизвикателство в кариерата на Рийз Уидърспун. И още преди да стартират фотосите, тя се подлага на внушаемост, с цел да се оправи със страха от идното тестване.

В диалог с Трейси Елис Рос за списание Interview тя признава: " Бях толкоз уплашена. Преди началото, три седмици получавах под паника офанзиви ". Споменава и неуместните фрагменти, свързани с " голотата, сексуалността и използването на опиати ". Но това, което я е тормозило най-вече, са били безкрайните снимачни
дни (точно 25 по нейните думи), в които е била сама пред камерата. Без присъединяване на други артисти. Само тя, камерата и раницата й.

В последна сметка тъгите й не са били напразни. Защото споделя: " Не знам дали в миналото ще работя толкоз интензивно, само че филмът ме промени на клетъчно равнище ".

Именно от тази роля Рийз научава доста за живота. " Как ние като дами би трябвало да се спасим. Няма майка или татко. Няма брачен партньор ", споделя още Уидърспун.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР