45-годишен полски гражданин е задържан при операция на служители на

...
45-годишен полски гражданин е задържан при операция на служители на
Коментари Харесай

Полицията в Монтана задържа поляк, обявен за международно издирване

45-годишен полски жител е арестуван при интервенция на чиновници на Главната дирекция " Национална полиция " и техни сътрудници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Действията са осъществени на територията на регионалния град, където е открито, че обитава мъжът, след получен сигнал за издирването му в Дирекцията " Международно оперативно съдействие " (ДМОС).

За издирването му има сигнал в Шенгенската осведомителна система.

Той е издирван от управляващите в Полша по две досъдебни производства - за присъединяване в проведена незаконна група за осъществяване на стопански закононарушения и за похищение и незаконно държане на малолетно лице, за които има издадени две заповеди за арест.

За задържането на 45-годишния чужденец са известени способената прокуратура и ДМОС - Министерство на вътрешните работи за предприемане на следващи дейности по издадената му европейска заповед за арест.

При различен случай с търсен задграничен жител, Окръжният съд в Монтана взе решение да съобщи на управляващите в Италия марокански жител на 45 години, осведоми Българска телеграфна агенция.

На 12 август мъжът беше арестуван от полицията на железопътната гара в Берковица, след сигнал на жител за видяни незаконни мигранти. В Италия той е търсен за търговия с опиати и има влезнала в действие присъда. За него е издадена европейска заповед за арест, защото е в неопределеност от 2005 година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР