45-годишен мъж се сдоби с две обвинения, след като наби

...
45-годишен мъж се сдоби с две обвинения, след като наби
Коментари Харесай

Рецидивист с 12 присъди пребил полицай насред РПУ-Казанлък

45-годишен мъж се снабди с две обвинявания, откакто наби служител на реда, освен това посред локалното РПУ, излиза наяве от публично известие на прокуратурата.
Съгласно информацията, мъжът, чието име от Министерство на вътрешните работи по традиция загатват единствено с букви (Г.М.), е влязал към час след среднощ на 20-ти септември в постройката на РПУ Казанлък – при дежурните. Той почнал да насочва нецензурни думи и обиди към полицейските чиновници и посредством удар с пестник развалил вратата на помещението. Нанесъл и удар на един от полицейските чиновници, с което му предизвикал " лека телесна щета, изразяваща се в оток и кръвонасядане на лицето ".
Съдът почете настояването на Районна прокуратура-Казанлък и одобри, че се касае за висока степен на социална заплаха на действието и на причинителя му, който е неведнъж осъждан /12 присъди/ за блудства и изнасилвания, за хулиганства. Сега Г.М. е застрашен от 1 до 6 години затвор, като за последно той е бил в пандиза през август тази година т.е. действителната заплаха да извърши и друго закононарушение е налице.
Определението на Районен съд-Казанлък предстои на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР