45-годишен мъж с наркотична зависимост е починал в сряда сутринта

...
45-годишен мъж с наркотична зависимост е починал в сряда сутринта
Коментари Харесай

Арестант почина в Първо РПУ в София

45-годишен мъж с наркотична взаимозависимост е умрял в сряда сутринта в арест а на Първо РПУ в София, написа Телеграф бг.

Около 9 часа арестантът се е оплакал, че не се усеща добре, незабавно бил извикан екип на Спешна помощ, само че без значение от напъните на медицинския екип и осъществените реанимационни дейности, малко по-късно е умрял.

Той е бил арестуван във вторник вечерта след сигнал от екип на Спешна помощ за буйстващ мъж в центъра на столицата, който блъснал в лицето водач на кола за спешна помощ.

Органите на реда пристигнали на мястото на случая и го заварили в несъответстващо положение, задържали го и го отвели в полицейското ръководство.

Четири часа по-късно арестуваният продължавал да буйства и да демонстрира експанзия както към себе си, по този начин и към близките.

Това наложило да бъде извикан екип за незабавна помощ в районно управление (на МВР) и по рекомендация на лекаря мъжът с кола за спешна помощ е отведен в болнично заведение, където след медицински обзор, бил ориентиран към токсикология и диагностициран в абстинентно положение.

Продължава работата по изясняването на всички условия към гибелта му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР