45-годишен мъж от село Върбяне е загинал след пътния инцидент

...
45-годишен мъж от село Върбяне е загинал след пътния инцидент
Коментари Харесай

От шуменската полиция съобщиха подробности за кървавата касапница на АМ "Хемус"

45-годишен мъж от село Върбяне е умрял след пътния случай на Автомагистрала “Хемус “, оповестяват от шуменската полиция. Сигналът за произшествието е признат в 11.00 часа в оперативната дежурна част на регионалната дирекция на полицията в Шумен.

Съобщено било, че е зародила злополука с потърпевш до бензиностанция, в посока към Варна. Към мястото на случая са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. На място било открито, че лидер на лек автомобил " Мерцедес " с шуменска регистрация подхванал изпреварване на лек автомобил Опел „ Корса “ с шуменска регистрация. Водачът на мерцедеса застигнал опела и заради неспазване на отдалеченост го блъснал откъм гърба. След това се блъснал в мантинелата и се преобърнал на пътя.

В МБАЛ – Шумен за обзор са откарани лидер на мерцедеса С.С. на 49 година от Нови пазар, където му е открита фрактура на дясната ръка. В болничното заведение е откаран и спътникът му Ж.Д който бил на предната дясна седалка.

45-годишният мъж умрял в болничното заведение след получена гръдна контузия. Водачът на опела И.Ю. на 53 година от село Тодор Икономово бил тестван за алкохол, съществуване не е открито. За алкохол е тестван и другият лидер, тестът му е негативна. На място е осъществен оглед. Образувано е досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР