45-годишен мъж е задържан, след сигнал за заплаха на жена

...
45-годишен мъж е задържан, след сигнал за заплаха на жена
Коментари Харесай

Служител към Министерството на земеделието заплаши жена с оръжие, закопчаха го

45-годишен мъж е арестуван, след сигнал за опасност на жена с оръжие, научи Ruse24.bg .

От ОДМВР-Русе оповестиха, че на 10 февруари 2024 година в 20:50 ч. в полицията е постъпил сигнал от 42-годишна жена, която е съобщила, че откакто по-рано денем се е скарала по телефона с някогашен другар /45 г./ той е посетил дома й в гр. Ветово.

Там те още веднъж се скарали и той извадил револвер " Макаров ", който насочил към нея. В дома имало още двама мъже и присъстващите се намесили, след което 45-годишния прибрал оръжието си. След случилото се дамата се обадила в полицията.

На адреса са изпратени чиновници на районно управление (на МВР) – Ветово, които са открили всички посочени по случая лица. Сигналът е документиран, като по разказа на районно управление (на МВР) – Ветово е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.144 ал.3 от Наказателен кодекс.

Случаят се проверява под надзора на прокуратурата. Оръжието, притежавано законно от 45-годишния мъж като чиновник към Министерството на земеделието, е конфискувано от полицията. Мъжът е арестуван, повдигнато му е обвиняване и е наведен в ареста за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. Ще бъде импортирано в съда и искане за непрекъсната мярка задържане под стража.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР